Utveckla individens förmågor

Hur fungerar du när du är som bäst? Vilket (inre) tillstånd hjälper dig prestera på topp? Om du märker att du inte är på topp när du skall ha ett viktigt möte eller utföra en viktig prestation. Vad gör du då? Hur gör du  för att byta tillstånd?

Är det tydligt för dig vad som får dig att må bra och vad som gör att du känner meningsfullhet i det du gör? En del människor har en tendens att agera, som om de har förlorat eller kanske aldrig hittat sin förmåga att leda sig själva. Ungefär som att de har lämnat bort eller slarvat bort fjärrkontrollen till sitt liv. De låter sig styras av yttre händelser, som t ex väder och vind, istället för att själv ”hålla i rodret”.

Så kan Convinto hjälpa dig

Forskningen visar tydligt på vilka faktorer som har största inverkan på din inre motivation och ditt självledarskap. Det är känsla av kompetens, självbestämmande och social meningsfullhet.
Genom personlig coachning, business coachning, mental träning eller ledarutbildning inom självledarskap hjälper Convinto dig att själv ta kontrollen. Vågar du det?

LISTA-metoden

Skapa en bra vana – reflektera varje dag! LISTA-metoden tar din personliga utveckling till en ny nivå. Är du nyfiken på vad som kan hända?

Kontakta Convinto för mer information

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Artiklar inom ämnet